Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8119
Назва: An Origanum majorana Leaf Diet Influences Myogenin Gene Expression, Performance, and Carcass Characteristics in Lambs
Інші назви: Раціон з листям Origanum majorana впливає на експресію гена міогеніну, продуктивність і характеристики туші ягнят
Автори: Safaei, Seyed Mohammad Hadi
Dadpasand, Mohammad
Mohammadabadi, Mohammadreza
Atashi, Hadi
Stavetska, Ruslana
Ставецька, Руслана Володимирівна
Klopenko, Nataliia
Клопенко, Наталія Ігорівна
Kalashnyk, Oleksandr
Калашник, Олександр Миколайович
Ключові слова: gene expression;growth trait;muscle myogenin;myogenin;Origanum majorana leaf;експресія генів;ознака росту;м'яз;міогенін;Лист материнки майорани
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: An Origanum majorana Leaf Diet Influences Myogenin Gene Expression, Performance, and Carcass Characteristics in Lambs / S. M. Safaei, M. Dadpasand, M. Mohammadabadi and other // Animals .- 2023 .- Vol. 13 .- Р. 14. https://doi.org/10.3390/ani13010014
Короткий огляд (реферат): Nutrition affects all interactions of the body, especially the genome and the expression of genes. All organisms are always feeding, and life is not possible without nutrition. Origanum majorana (MO) is one nutritional additive and has many useful properties, such as antioxidant, antibacterial and antifungal properties. On the other hand, myogenin is a protein in the myogenic regulatory factor family that plays an important role in determining carcass and meat traits and is vital for the growth and development of livestock muscles.
Опис: Харчування впливає на всі взаємодії організму, особливо на геном і експресію генів. Всі організми постійно живляться, і життя неможливе без харчування. Origanum majorana (MO) є однією з харчових добавок і має багато корисних властивостей, таких як антиоксидантні, антибактеріальні та протигрибкові властивості. З іншого боку, міогенін — це білок у сімействі міогенних регуляторних факторів, який відіграє важливу роль у визначенні властивостей туші та м’яса та життєво важливий для росту та розвитку м’язів худоби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8119
УДК: 636.3.087.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
An_Origanum_maj.pdf441,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.