Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorХворостянка, Олексій Володимирович-
dc.contributor.authorKhvorostianka, Oleksii-
dc.date.accessioned2022-12-18T06:38:16Z-
dc.date.available2022-12-18T06:38:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКузьменко О. А. Сучасні аспекти годівлі курей-несучок для поліпшення якості харчових яєць / О. А. Кузьменко, О. В. Хворостянка // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 10-13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8063-
dc.descriptionThe analysis of the feeding of laying hens during different periods of egg-laying at the "Starinska Pthofabrika" poultry farm of the Kyiv region is presented in order to obtain the maximum indicators of production and quality of edible eggs. Feeding laying hens according to feeding phases according to modern recommendations and nutrient rationing systems will allow to achieve high quantitative and qualitative indicators of the production of edible eggs with the lowest feed costs for their production.uk_UA
dc.description.abstractНаведений аналіз годівлі курей-несучок за різних періодів яйцекладки у СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської області з метою отримання максимальних показників виробництва та якості харчових яєць. Годівля курей-несучок за фазами годівлі згідно сучасних рекомендацій та систем нормування поживних речовин дозволить досягти високих кількісних і якісних показників виробництва харчових яєць з найменшими витратами кормів на їх виробництво.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectфазова годівляuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectкури-несучкиuk_UA
dc.subjectперіод яйцекладкиuk_UA
dc.subjectхарчові яйцяuk_UA
dc.subjectphase feedinguk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectlaying hensuk_UA
dc.subjectegg-laying perioduk_UA
dc.subjectedible eggsuk_UA
dc.titleСучасні аспекти годівлі курей-несучок для поліпшення якості харчових яєцьuk_UA
dc.title.alternativeModern aspects of feeding laying hens to improve the quality of edible eggsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5.084‘06.091:006.015.5:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_aspekty.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.