Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8016
Назва: Живлення i кормові взаємовідношення Alburnus alburnus у Кременчуцькому водосховищі
Інші назви: Feeding and feeding relationships of Alburnus alburnus in the Kremenchuk Reservoir
Автори: Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Ключові слова: верховодка звичайна;Кременчуцьке водосховище;синьо-зелені водорості;ракоподібні;індекс наповнення;Цибульницька затока;р. Вільшанка;Common kelp;Kremenchutsk Reservoir;blue-green algae;crustaceans;filling index;Tsybulnytsk Bay;Vilshanka River
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Присяжнюк Н.М. Живлення i кормові взаємовідношення Alburnus alburnus у Кременчуцькому водосховищі / Н.М. Присяжнюк // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 20 жовтня 2022 року. – Біла Церква: БНАУ, 2022. – С. 26–28.
Короткий огляд (реферат): Досліджено живлення i кормові взаємовідношення верховодки звичайної (Alburnus alburnus) у Кременчуцькому водосховищі. Встановлено зменшення в живленні верховодки звичайної ролі комах і зростання ролі ракоподібних, зокрема на середній і нижній частинах Кременчуцького водосховища впродовж 2021–2022 рр.
Опис: The feeding and feeding relationships of common sable (Alburnus alburnus) in the Kremenchuk Reservoir were studied. A decrease in the usual role of insects and an increase in the role of crustaceans in the feeding of the headwaters was established, in particular in the middle and lower parts of the Kremenchug Reservoir during 2021–2022.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8016
УДК: 639.3.04:597.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhyvlennia_kormovi.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.