Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.contributor.author | Бітюцький, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Bityutskii, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-08T19:36:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-08T19:36:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Цехмістренко С. І. Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. С. Бітюцький // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції ( Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .- Біла Церква : БНАУ, 2022 .- С. 57–59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909 | - |
dc.description | The prospect of using nanoparticles of various origins in the food industry as food additives, nanosensors, packaging material and preservatives is shown | uk_UA |
dc.description.abstract | Показана перспектива використання наночастинок різного походження у харчовій промисловості у якості харчових добавок, наносенсорів, пакувального матеріалу та консервантів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | наночастинки | uk_UA |
dc.subject | біонанотехнологія | uk_UA |
dc.subject | наноемульсії | uk_UA |
dc.subject | нанокапсули | uk_UA |
dc.subject | наносенсори | uk_UA |
dc.subject | nanoparticles | uk_UA |
dc.subject | bionanotechnology | uk_UA |
dc.subject | nanoemulsions | uk_UA |
dc.subject | nanocapsules | uk_UA |
dc.subject | nanosensors | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of nanomaterials in the food industry | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 620.3:664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorystan.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.