Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Моісеєва, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Moiseeva, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Вежлівцева, Світлана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Vezhlivtseva, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-15T13:39:29Z | - |
dc.date.available | 2022-08-15T13:39:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей / А. В. Мінорова, Л. О. Моісеєва, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації: тези доп. V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Київ, 27 травня 2022 р.) [Електронне видання] .– Київ : Державний торговельно-економічний університет , 2022 .– С 126-129. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7806 | - |
dc.description | At this stage, the effect of environmental acidity on the efficiency of lactose hydrolysis by the above-mentioned enzyme preparations was studied. The effect of active acidity on the efficiency of hydrolysis of lactose in skim milk and buttermilk was determined in the range from 5.5 to 8.0 units. pH. It was found that for the enzyme preparation GODO-YNL2 it is rational to carry out the hydrolysis of lactose in the range from 6.4 to 6.7 units. pH, and for the enzyme preparation MAXILACT LGi 5000 in the range from 6.5 to 7.0 units. pH | uk_UA |
dc.description.abstract | На даному етапі проводили дослідження впливу кислотності середовища на ефективність гідролізу лактози вищезазначеними фер- ментними препаратами. Вплив активної кислотності на ефективність гідролізу лактози у молоці знежиреному та маслянці визначали в діапазоні від 5,5 до 8,0 од. рН. Встановили, що для ферментного препарату GODO-YNL2 раціональним є проведення гідролізу лактози в діапазоні від 6,4 до 6,7 од. рН, а для ферментного препарату MAXILACT LGi 5000 в діапазоні від 6,5 до 7,0 од. рН. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державний торговельно-економічний університет | uk_UA |
dc.subject | маслянка | uk_UA |
dc.subject | ферментовані продукти | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | електрофоретичні властивості | uk_UA |
dc.subject | buttermilk | uk_UA |
dc.subject | fermented products | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | electrophoretic properties | uk_UA |
dc.title | Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of buttermilk in the technology of low-lactose fermented foods for children | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664+640.4]:001.895 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_maslianky.pdf | 716,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.