Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗавірюха, Олексій Олексійович-
dc.contributor.authorZaviriukha, Oleksii-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2022-06-17T08:30:13Z-
dc.date.available2022-06-17T08:30:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗавірюха О.О. Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження / О.О. Завірюха, Н.В. Букалова // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.9-11uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7723-
dc.descriptionA comprehensive veterinary and sanitary examination of slaughter products of pigs sick with echinococcosis, data on organoleptic, technological, physicochemical, biochemical, sanitary and microbiological indicators and on the basis of our data proposed ways to improve veterinary and sanitary assessment of slaughter products of pigs affected by echinococcus larvocysts.uk_UA
dc.description.abstractПроведена комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, хворих на ехінококоз, наведені дані щодо органолептичних, технологічних, фізико-хімічних, біохімічних, санітарномікробіологічних показників і на підставі отриманих нами даних запропоновані шляхи вдосконалення ветеринарно-санітарного оцінювання продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінокока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectехінококозuk_UA
dc.subjectкомплексна ветсанекспертизаuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпродукти забою свинейuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectechinococcosisuk_UA
dc.subjectcomplex veterinary examinationuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectpig slaughter productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleБезпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураженняuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of pig slaughter products for echinococcosisuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnisti_ta_jakosti.pdf691,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.