Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСломчинський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorSlomchynskyi, Mykhailo-
dc.contributor.authorБабенко, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorBabenko, Serhii-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2022-02-09T20:13:10Z-
dc.date.available2022-02-09T20:13:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГодівля риб: методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи студентів екологічного факультету денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 207 – водні біоресурси та аквакультура / М.М. Сломчинський, С.П. Бабенко, О.А. Кузьменко та ін. – Біла Церква, 2022. - 51c.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7243-
dc.descriptionTo ensure the required level of professional training of future bachelors in the field of training 207 - aquatic bioresources and aquaculture must learn to have theoretical and practical knowledge on the use and evaluation of feed and feed additives in feeding fish of different species, sex and age groups. At present, in the conditions of formation of market relations, against the background of significant feed costs, fish feeding should be based on careful calculations, the logical conclusion of which should be economic feasibility. Students must learn to determine the composition of feed, calculate their energy nutritional value, know the changes that occur in the process of storage and preparation of feed for feeding, as well as be able to assess the nutritional value of feed, feed additives, formulate compound feeds for different species and sexes fish. The discipline "Fish Feeding" for students of the Faculty of Ecology is divided into three content modules and includes the study of nutritional value of feed, classification of feed and their biological properties, as well as rationing of fish feeding of different species.uk_UA
dc.description.abstractДля забезпечення необхідного рівня фахової підготовки майбутніх бакалаврів з напряму підготовки 207 – водні біоресурси та аквакультура необхідно навчитися вільно володіти теоретичними і практичними знаннями щодо використання та оцінки якості кормів і кормових добавок у годівлі риб різних видів, статевих та вікових груп. Нині, в умовах формування ринкових відносин, на фоні значних витрат на корми, годівля риби має ґрунтуватися на ретельних розрахунках, логічним завершенням яких має стати економічна доцільність. Студенти повинні навчитися визначати склад кормів, розраховувати їх енергетичну поживність, знати зміни, які відбуваються у процесі зберігання і підготовки кормів до згодовування, а також вміти проводити оцінку поживності та якості кормів, кормових добавок, складати рецепти комбікормів для різних видів і статево-вікових груп риб. Дисципліна «Годівля риб» для студентів екологічного факультету поділена на три змістовні модулі та включає вивчення характеристики поживної цінності кормів, класифікації кормів та їх біологічних властивостей, а також нормування годівлі риб різних видів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectнавчанняuk_UA
dc.subjectstudyuk_UA
dc.titleГодівля риб: методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних занятьuk_UA
dc.title.alternativeFish feeding: Methodical instructions for laboratory and practical classesuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc639.3.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_Godiv_ryb.pdf725,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.