Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніщеменко, Микола Прокопович | - |
dc.contributor.author | Nischemenko, Nicola | - |
dc.contributor.author | Порошинська, Оксана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Poroshinska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Стовбецька, Людмила Степанівна | - |
dc.contributor.author | Stovbetska, Luydmila | - |
dc.contributor.author | Шмаюн, Сергій Степанович | - |
dc.contributor.author | Shmayun, Sergiy | - |
dc.contributor.author | Саморай, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Samoray, Nicola | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-07T07:15:15Z | - |
dc.date.available | 2022-02-07T07:15:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська, Л. С. Стовбецька та ін. // The development of nature sciences:problems and solutions: The international research and practical conference (April 27-28) .- Brno, 2018 .-С. 108-111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227 | - |
dc.description | As a result of research, it is suggested that due to the addition to the diet of quail experimental groups of amino acids lysine, methionine, threonine and vitamin E there are positive changes in their assimilation, protein synthesis, which increases egg production of laying quails. | uk_UA |
dc.description.abstract | В результаті проведених досліджень висунуті припущення, що завдяки додаванню до раціону перепілок дослідних груп амінокислот лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е відбуваються позитивні зміни їх засвоєння, синтезу білка, що сприяє збільшенню яєчної продуктивності перепілок-несучок. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Mendel University in Brno | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | лізин | uk_UA |
dc.subject | метіонін | uk_UA |
dc.subject | треонін | uk_UA |
dc.subject | яйця перепелині | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.subject | amino acids | uk_UA |
dc.subject | lysine | uk_UA |
dc.subject | methionine | uk_UA |
dc.subject | threonine | uk_UA |
dc.subject | quail eggs | uk_UA |
dc.title | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок | uk_UA |
dc.title.alternative | The effect of lysine, methionine, threonine in combination with tocopherol on the content of foreign acids in the serum and eggs of quail | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6.087.74:612.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_lizynu.pdf | 247,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.