Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Alona-
dc.date.accessioned2021-12-28T10:31:03Z-
dc.date.available2021-12-28T10:31:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120-
dc.descriptionAt the production and storage facilities of broiler chickens for the establishment of their indicators safety and quality should be used express method to determine the acid number of fat.uk_UA
dc.description.abstractНа потужностях з виробництва та зберігання м’яса курчат-бройлерів за встановлення їх показників безпечності та якості слід застосовувати експресний метод визначення кислотного числа жиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectризик-орієнтований контрольuk_UA
dc.subjectкислотне число жируuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectякість охолоджені тушки птиціuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectrisk-oriented controluk_UA
dc.subjectacid number of fatuk_UA
dc.subjectdangerous factorsuk_UA
dc.subjectquality chilled poultry carcassesuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleБезпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of broiler meat for production and storageuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf550,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.