Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T10:31:03Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T10:31:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Богатко А.Ф. Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання / А.Ф. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини" (БНАУ, 21 жовтня 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7120 | - |
dc.description | At the production and storage facilities of broiler chickens for the establishment of their indicators safety and quality should be used express method to determine the acid number of fat. | uk_UA |
dc.description.abstract | На потужностях з виробництва та зберігання м’яса курчат-бройлерів за встановлення їх показників безпечності та якості слід застосовувати експресний метод визначення кислотного числа жиру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | ризик-орієнтований контроль | uk_UA |
dc.subject | кислотне число жиру | uk_UA |
dc.subject | небезпечні фактори | uk_UA |
dc.subject | якість охолоджені тушки птиці | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | risk-oriented control | uk_UA |
dc.subject | acid number of fat | uk_UA |
dc.subject | dangerous factors | uk_UA |
dc.subject | quality chilled poultry carcasses | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.title | Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Safety and quality of broiler meat for production and storage | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf | 550,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.