Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНищеменко, Николай Прокопович-
dc.contributor.authorNischemenko, Nicola-
dc.contributor.authorПорошинская, Оксана Андреевна-
dc.contributor.authorPoroshinska, Oksana-
dc.contributor.authorСаморай, Николай Николаевич-
dc.contributor.authorSamorai, Mykola-
dc.contributor.authorСтовбецкая, Людмила Степановна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.contributor.authorПрокопишина, Татьяна Борисовна-
dc.contributor.authorProkopishuna, Tetiana-
dc.date.accessioned2021-12-21T08:29:11Z-
dc.date.available2021-12-21T08:29:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВлияние комплекса незаменимых аминокислот на процессы пищеварения у перепелов / Н. П. Нищеменко, О. А. Порошинская, Н. Н. Саморай и др. // Ученые Записки УО ВГАВМ .- 2015 .- Т.51, вып.1, ч.1 .- С. 107-110.uk_UA
dc.identifier.issn978-935-512-851-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7089-
dc.descriptionThe research results of homogenates of different tissues of the digi stive system quails showed that the activity of enzymes quail experimental group was higher during the experiment as compared with the corresponding figure before feeding amino acids, and compared with the activity of these t rzym es in quails control group. It is established that the addition to the diet of quails complex of amino acids (lys r e. methionine and threonine) has a positive effect on the activity of proteolytic, amylolytic and lipolytic enzyme: and promotes better digestbn and absorption of feed nutrients.uk_UA
dc.description.abstractРезультати досліджень гомогенатів різних тканин органів перепелів показали, що активність ферментів перепелів піддослідної групи була вищою протягом експерименту, як у порівняно з відповідним показником до згодовування амінокислот, так і порівняно з активністю цих ферментів у перепелів контрольної групи. Встановлено, що додавання до раціону перепелів комплексу амінокислот (лізину, метіоніну та треоніну) підлогу); китель але впливає на активність протеолітичних, амілолітичних та ліполітичних ферм сприяє кращому перетравленню та засвоєнню поживних речовин корму.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectметіонінuk_UA
dc.subjectтреонінuk_UA
dc.subjectферменти органів травленняuk_UA
dc.subjectпротеолітична, аміполітична, ліполітична активністьuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectlysineuk_UA
dc.subjectmethionineuk_UA
dc.subjectthreonineuk_UA
dc.subjectenzymes of the die э stive systemuk_UA
dc.subjectproteolytic, amylolytic, lipolytic activityuk_UA
dc.titleВлияние комплекса незаменимых аминокислот на процессы пищеварения у перепеловuk_UA
dc.title.alternativeВплив комплексу незамінних амінокислот на процеси травлення у перепелівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of a complex of essential amino acids on digestion processes in quailuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.74:612.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlyianye_kompleksa.pdf464,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.