Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7047
Назва: | Основи марикультури: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура |
Інші назви: | Fundamentals of mariculture: methodical instructions for practical work for students of the first (bachelor's) level of higher education, specialty 207 "Aquatic bioresources and aquaculture" |
Автори: | Трофимчук, Алла Михайлівна Trofymchuk, Alla Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia Присяжнюк, Наталія Михайлівна Prysiazhniuk, Nataliia Хом’як, Олександр Андрійович Khomiak, Oleksandr Слюсаренко, Алла Олександрівна Sliusarenko, Alla Михальський, Олег Ральфович Mikhalskii, Oleg Жарчинська, Валерія Сергіївна Zharchynska, Valeriia |
Ключові слова: | марикультура;молюски;ракоподібні;практична робота;спеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультура;mariculture;mollusks;crustaceans;practical work;specialty 207 Aquatic bioresources and aquaculture |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Основи марикультури: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / А.М. Трофимчук, Н.Є. Гриневич, Н.М. Присяжнюк та ін. – Біла Церква, 2021. – 80 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета вивчення дисципліни «Основи марикультури» полягає в одержанні теоретичних і практичних знань з розведення та вирощування водоростей, молюсків, ракоподібних, риб у розплідниках, на морських фермах для підтримання природних біоценозів і вирощування цінної харчової продукції. |
Опис: | The purpose of studying the discipline "Fundamentals of Mariculture" is to obtain theoretical and practical knowledge of breeding and cultivation of algae, mollusks, crustaceans, fish in nurseries, marine farms to maintain natural biocenoses and growing valuable food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7047 |
УДК: | 639.3 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovy_marykultury.pdf | 2,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.