Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФрашко, Владислав Валерійович-
dc.contributor.authorFrashko, Vladyslav-
dc.date.accessioned2021-11-04T15:10:36Z-
dc.date.available2021-11-04T15:10:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФрашко В. В. Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / В. В. Фрашко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929-
dc.descriptionPossibility of improvement of technology of mayonnaise due to expansion of assortment and updating of technological equipment. The modem Ukrainian market of mayonnaises, oigHaueHO possibility of improvement of compounding analysis is conducted due to the use of digister. The selection of components is conducted, parties of new products are mine-out, the analysis of quality is conducted. An improvement is in-process reasonable, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of mayonnaises. Updating of work of plant needs small money charges.uk_UA
dc.description.abstractПоказано можливість удосконалення технології майонезу за рахунок розширення асортименту та оновлення технологічного обладнання. Проведено аналіз сучасного українського ринку майонезів, означено можливості удосконалення рецептур за рахунок використання рослинної сировини. Проведено підбір компонентів, вироблено партії нових продуктів, проведено аналіз якості. В роботі обґрунтовано удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології майонезів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectoiluk_UA
dc.subjectmayonnaiseuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnanalysis and improvement of technology of mayonnaise on BAT of "BICTA" of the Kyiv areauk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_maionezu.pdf162,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.