Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929
Title: | Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області |
Other Titles: | Ananalysis and improvement of technology of mayonnaise on BAT of "BICTA" of the Kyiv area |
Authors: | Фрашко, Владислав Валерійович Frashko, Vladyslav |
Keywords: | олія;майонез;технологія;якість;обладнання;oil;mayonnaise;technology;quality;equipment |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Фрашко В. В. Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / В. В. Фрашко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 46 с. |
Abstract: | Показано можливість удосконалення технології майонезу за рахунок розширення асортименту та оновлення технологічного обладнання. Проведено аналіз сучасного українського ринку майонезів, означено можливості удосконалення рецептур за рахунок використання рослинної сировини. Проведено підбір компонентів, вироблено партії нових продуктів, проведено аналіз якості. В роботі обґрунтовано удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології майонезів. |
Description: | Possibility of improvement of technology of mayonnaise due to expansion of assortment and updating of technological equipment. The modem Ukrainian market of mayonnaises, oigHaueHO possibility of improvement of compounding analysis is conducted due to the use of digister. The selection of components is conducted, parties of new products are mine-out, the analysis of quality is conducted. An improvement is in-process reasonable, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of mayonnaises. Updating of work of plant needs small money charges. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.34 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_maionezu.pdf | 162,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.