Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929
Назва: Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Інші назви: Ananalysis and improvement of technology of mayonnaise on BAT of "BICTA" of the Kyiv area
Автори: Фрашко, Владислав Валерійович
Frashko, Vladyslav
Ключові слова: олія;майонез;технологія;якість;обладнання;oil;mayonnaise;technology;quality;equipment
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Фрашко В. В. Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / В. В. Фрашко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 46 с.
Короткий огляд (реферат): Показано можливість удосконалення технології майонезу за рахунок розширення асортименту та оновлення технологічного обладнання. Проведено аналіз сучасного українського ринку майонезів, означено можливості удосконалення рецептур за рахунок використання рослинної сировини. Проведено підбір компонентів, вироблено партії нових продуктів, проведено аналіз якості. В роботі обґрунтовано удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології майонезів.
Опис: Possibility of improvement of technology of mayonnaise due to expansion of assortment and updating of technological equipment. The modem Ukrainian market of mayonnaises, oigHaueHO possibility of improvement of compounding analysis is conducted due to the use of digister. The selection of components is conducted, parties of new products are mine-out, the analysis of quality is conducted. An improvement is in-process reasonable, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of mayonnaises. Updating of work of plant needs small money charges.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6929
УДК: 664.34
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_maionezu.pdf162,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.