Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапич, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Hapych, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T15:09:45Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T15:09:45Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гапич І. В. Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / І. В. Гапич; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926 | - |
dc.description | Possibility of improvement of technology and work of workshop of ice-cream is Shown due to expansion of assortment of ice-cream and updating of technological equipment. The ways of improvement are indicated, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of ice-cream finely a la carte hard-tempered. Modernisation of work of enterprise does not need large money charges, that is why the term of recoupment presents 1,8 taking into account seasonality of sale that fully answers the technical and economic indexes of work of enterprise. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вказано шляхи удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології морозива дрібно порційного загартованого. Модернізація роботи підприємства не потребує великих грошових витрат, тому строк окупності становить 1,8 року, з урахуванням сезонності продажу, що цілком відповідає техніко-економічним показникам роботи підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | ice-cream | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Ananalysis and improvement of technology of ice-cream on PRAT "GLK-Ukraine" of the Kyiv area | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnol_morozyva.pdf | 198,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.