Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГапич, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorHapych, Iryna-
dc.date.accessioned2021-11-04T15:09:45Z-
dc.date.available2021-11-04T15:09:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГапич І. В. Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / І. В. Гапич; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926-
dc.descriptionPossibility of improvement of technology and work of workshop of ice-cream is Shown due to expansion of assortment of ice-cream and updating of technological equipment. The ways of improvement are indicated, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of ice-cream finely a la carte hard-tempered. Modernisation of work of enterprise does not need large money charges, that is why the term of recoupment presents 1,8 taking into account seasonality of sale that fully answers the technical and economic indexes of work of enterprise.uk_UA
dc.description.abstractВказано шляхи удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології морозива дрібно порційного загартованого. Модернізація роботи підприємства не потребує великих грошових витрат, тому строк окупності становить 1,8 року, з урахуванням сезонності продажу, що цілком відповідає техніко-економічним показникам роботи підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectice-creamuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnanalysis and improvement of technology of ice-cream on PRAT "GLK-Ukraine" of the Kyiv areauk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_morozyva.pdf198,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.