Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926
Title: Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Other Titles: Ananalysis and improvement of technology of ice-cream on PRAT "GLK-Ukraine" of the Kyiv area
Authors: Гапич, Ірина Володимирівна
Hapych, Iryna
Keywords: молоко;морозиво;технологія;якість;обладнання;milk;ice-cream;technology;quality;equipment
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Гапич І. В. Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / І. В. Гапич; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 50 с.
Abstract: Вказано шляхи удосконалення, доведено раціональність використання нових інгредієнтів в технології морозива дрібно порційного загартованого. Модернізація роботи підприємства не потребує великих грошових витрат, тому строк окупності становить 1,8 року, з урахуванням сезонності продажу, що цілком відповідає техніко-економічним показникам роботи підприємства.
Description: Possibility of improvement of technology and work of workshop of ice-cream is Shown due to expansion of assortment of ice-cream and updating of technological equipment. The ways of improvement are indicated, rationality of the use of new ingredients is well-proven in technology of ice-cream finely a la carte hard-tempered. Modernisation of work of enterprise does not need large money charges, that is why the term of recoupment presents 1,8 taking into account seasonality of sale that fully answers the technical and economic indexes of work of enterprise.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6926
metadata.dc.identifier.udc: 664.3
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnol_morozyva.pdf198,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.