Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерватинська, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorServatynska, Iryna-
dc.date.accessioned2021-11-04T08:30:57Z-
dc.date.available2021-11-04T08:30:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСерватинська І.В. Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920-
dc.descriptionIt is proposed to improve the production of pasteurized milk in the conditions of Milk Line Dairy Company LLC The production of the following types of pasteurized drinking milk is proposed: «Vitaminized» milk and and «School» milk. Technological solutions for production were found and equipment was selected. Profitability and profit of the plant are determined.uk_UA
dc.description.abstractПропонується удосконалення виробництва молока пастеризованого в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн». Запропоновано виробництво таких видів молока питного пастеризованого: молоко «Вітамінізоване» та молоко «Шкільне». Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолоко пастеризоване питнеuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectнормалізаціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбезпечність та якістьuk_UA
dc.subjectpasteurized drinking milkuk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.subjectnormalizationuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectsafety and qualityuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of pasteurized milk technology in the conditions of Milk Line Dairy Compauk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf196,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.