Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серватинська, Ірина Василівна | - |
dc.contributor.author | Servatynska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T08:30:57Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T08:30:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Серватинська І.В. Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920 | - |
dc.description | It is proposed to improve the production of pasteurized milk in the conditions of Milk Line Dairy Company LLC The production of the following types of pasteurized drinking milk is proposed: «Vitaminized» milk and and «School» milk. Technological solutions for production were found and equipment was selected. Profitability and profit of the plant are determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пропонується удосконалення виробництва молока пастеризованого в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн». Запропоновано виробництво таких видів молока питного пастеризованого: молоко «Вітамінізоване» та молоко «Шкільне». Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко пастеризоване питне | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | нормалізація | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | безпечність та якість | uk_UA |
dc.subject | pasteurized drinking milk | uk_UA |
dc.subject | pasteurization | uk_UA |
dc.subject | normalization | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | safety and quality | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн" | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of pasteurized milk technology in the conditions of Milk Line Dairy Compa | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_ta_udoskonal.pdf | 196,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.