Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарастей, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Harastey, Lesya | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T08:30:39Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T08:30:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гарастей Л. М. Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919 | - |
dc.description | Production of yogurt «Hustyi» with high dry matter content and 8.0% fat content is offered. It is proposed to use dry whey as a stabilizer to increase the biological value. Technological solutions for production were found and equipment was select ed. Profitability and profit of the plant are determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Запропоновано виробництво йогурту «Густий» з підвищеним вмістом сухих речовин та вмістом жиру 8,0 %. Для підвищення біологічної цінності запропоновано використовувати у якості стабілізатора суху сироватку. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | ферментовані напої | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | суха демінералізована сироватка | uk_UA |
dc.subject | стабілізатор | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | fermented beverages | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | dry demineralized whey | uk_UA |
dc.subject | stabilizer | uk_UA |
dc.subject | pasteurization | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн» | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of fermented products tech nology in the conditions of Milk Line Dairy Comp | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146.3:664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_ta_udoskonal.pdf | 162,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.