Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГарастей, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorHarastey, Lesya-
dc.date.accessioned2021-11-04T08:30:39Z-
dc.date.available2021-11-04T08:30:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГарастей Л. М. Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919-
dc.descriptionProduction of yogurt «Hustyi» with high dry matter content and 8.0% fat content is offered. It is proposed to use dry whey as a stabilizer to increase the biological value. Technological solutions for production were found and equipment was select ed. Profitability and profit of the plant are determined.uk_UA
dc.description.abstractЗапропоновано виробництво йогурту «Густий» з підвищеним вмістом сухих речовин та вмістом жиру 8,0 %. Для підвищення біологічної цінності запропоновано використовувати у якості стабілізатора суху сироватку. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectферментовані напоїuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectсуха демінералізована сироваткаuk_UA
dc.subjectстабілізаторuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectfermented beveragesuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectdry demineralized wheyuk_UA
dc.subjectstabilizeruk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of fermented products tech nology in the conditions of Milk Line Dairy Compuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.3:664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf162,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.