Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-25T05:35:42Z | - |
dc.date.available | 2018-04-25T05:35:42Z | - |
dc.date.issued | 2015-12 | - |
dc.identifier.issn | 2222-8608 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/686 | - |
dc.description | Хіцька О.А. Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу/ О.А. Хіцька // Наук. вісник НУБіП України. – Київ, 2015. – Вип. 221. – С. 283–287. | uk_UA |
dc.description.abstract | Висвітлені питання щодо контролю мікробіологічних показників кисломолочних продуктів (сметани, кефіру, біокефіру, йогурту) на різних етапах технологічного процесу – від надходження молока для переробки до випуску з підприємства готового продукту. Мікробіологічний контроль включав оцінку санітарно-гігієнічних показників води, повітря, технологічного обладнання та мікробіологічних показників продуктів (кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, специфічних дріжджів, молочнокислих мікроорганізмів, біфідобактерій, плісняви, бактерій групи кишкової палички). The problems of the control of microbiological indicators of dairy products (sour cream, kefir, biokefir, yogurt) at various stages of the process - from the receipt of the milk for processing before the finished product from the company. The microbiological control includes assessing health indicators of water, air, process equipment and food microbiological indicators (number of mesophilic aerobic and facultative anaerobic microorganisms, specific yeast, lactic acid microorganisms, вifidobacterium, mold, coliform bacteria). Изложены вопросы контроля микробиологических показателей кисломолочных продуктов (сметаны, кефира, биокефира, йогурта) на различных этапах технологического процесса - от поступления молока для переработки до выпуска с предприятия готового продукта. Микробиологический контроль включал оценку санитарно-гигиенических показателей воды, воздуха, технологического оборудования и микробиологических показателей продуктов (количество мезофильных аэробных и факультативно-анаэробных микроорганизмов, специфичных дрожжей, молочнокислых микроорганизмов, бифидобактерий, плесени, бактерий группы кишечной палочки). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | uk_UA |
dc.subject | моніторинг | uk_UA |
dc.subject | monitoring | uk_UA |
dc.subject | мониторинг | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | microbiological indicators | uk_UA |
dc.subject | микробиологические показатели | uk_UA |
dc.subject | бактерії групи кишкової палички | uk_UA |
dc.subject | coliform bacteria | uk_UA |
dc.subject | бактерии группы кишечной палочки | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | дрожжи | uk_UA |
dc.subject | плісняві гриби | uk_UA |
dc.subject | mold | uk_UA |
dc.subject | плесневые грибы | uk_UA |
dc.subject | молочнокислі мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | lactic acid bacteria | uk_UA |
dc.subject | молочнокислые микроорганизмы | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | milk products | uk_UA |
dc.subject | кисломолочные продукты | uk_UA |
dc.title | Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Monitoring microbiological indicators of fermented milk products during technological processing | uk_UA |
dc.title.alternative | Мониторинг микробиологических показателей кисломолочных продуктов за ходом технологического процесса | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monitoryng_mikrobiologichnyh_pokaznykiv_kyslomolochnyh_produktiv_za_hodom_tehnologichnogo_procesu.pdf | 133,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.