Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2018-04-25T05:35:42Z-
dc.date.available2018-04-25T05:35:42Z-
dc.date.issued2015-12-
dc.identifier.issn2222-8608-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/686-
dc.descriptionХіцька О.А. Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу/ О.А. Хіцька // Наук. вісник НУБіП України. – Київ, 2015. – Вип. 221. – С. 283–287.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлені питання щодо контролю мікробіологічних показників кисломолочних продуктів (сметани, кефіру, біокефіру, йогурту) на різних етапах технологічного процесу – від надходження молока для переробки до випуску з підприємства готового продукту. Мікробіологічний контроль включав оцінку санітарно-гігієнічних показників води, повітря, технологічного обладнання та мікробіологічних показників продуктів (кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, специфічних дріжджів, молочнокислих мікроорганізмів, біфідобактерій, плісняви, бактерій групи кишкової палички). The problems of the control of microbiological indicators of dairy products (sour cream, kefir, biokefir, yogurt) at various stages of the process - from the receipt of the milk for processing before the finished product from the company. The microbiological control includes assessing health indicators of water, air, process equipment and food microbiological indicators (number of mesophilic aerobic and facultative anaerobic microorganisms, specific yeast, lactic acid microorganisms, вifidobacterium, mold, coliform bacteria). Изложены вопросы контроля микробиологических показателей кисломолочных продуктов (сметаны, кефира, биокефира, йогурта) на различных этапах технологического процесса - от поступления молока для переработки до выпуска с предприятия готового продукта. Микробиологический контроль включал оценку санитарно-гигиенических показателей воды, воздуха, технологического оборудования и микробиологических показателей продуктов (количество мезофильных аэробных и факультативно-анаэробных микроорганизмов, специфичных дрожжей, молочнокислых микроорганизмов, бифидобактерий, плесени, бактерий группы кишечной палочки).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.subjectмониторингuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk_UA
dc.subjectмикробиологические показателиuk_UA
dc.subjectбактерії групи кишкової паличкиuk_UA
dc.subjectcoliform bacteriauk_UA
dc.subjectбактерии группы кишечной палочкиuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectдрожжиuk_UA
dc.subjectплісняві грибиuk_UA
dc.subjectmolduk_UA
dc.subjectплесневые грибыuk_UA
dc.subjectмолочнокислі мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectlactic acid bacteriauk_UA
dc.subjectмолочнокислые микроорганизмыuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectmilk productsuk_UA
dc.subjectкисломолочные продуктыuk_UA
dc.titleМоніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуuk_UA
dc.title.alternativeMonitoring microbiological indicators of fermented milk products during technological processinguk_UA
dc.title.alternativeМониторинг микробиологических показателей кисломолочных продуктов за ходом технологического процессаuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monitoryng_mikrobiologichnyh_pokaznykiv_kyslomolochnyh_produktiv_za_hodom_tehnologichnogo_procesu.pdf133,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.