Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849
Назва: Вплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породи
Інші назви: Influence of amino acid and vitamin E complex on laying hens of Japanese breed
Автори: Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Ключові слова: перепели;амінокислоти;вітамін Е;яєчна продуктивність;quail;amino acids;vitamin E;egg productivity
Дата публікації: 2017
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Стовбецька Л. С. Вплив комплексу амінокислот та вітаміну Е на несучість перепілок японської породи / Л. С. Стовбецька // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва» присвячена 85-річчю заснування кафедри іхтіології та зоології і 60-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Клименка Олега Миколайовича (Білоцерківський НАУ, 2017) .- Біла Церква, 2017 .- С. 31-32.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження свідчать про те, що додавання перепілкам до раціону комплексу амінокислот в поєднанні з вітаміном Е, сприяло збільшенню їх яєчної продуктивності.
Опис: Studies show that the addition of amino acids to the diet of quails in combination with vitamin E, increased their egg productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6849
УДК: 636.6.034.087.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_kompleksu_aminok.pdf631,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.