Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
Title: Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of sour milk product technology of TM "Agusha" of Kyiv region
Authors: Фелоненко, Павло Олегович
Felonenko, Pavlo
Keywords: йогурт;технологія;технологічний процес;сировина;імунний сироп;дитяче харчування;yogurt;technology;technological process;raw materials;immune syrup;baby food
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Фелоненко П. О. Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / П. О. Фелоненко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.
Abstract: Враховуючи технологію по виготовлені йогурту з наповнювачем для дитячого харчування, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві йогурту для дитячого харчування – імунний сироп, так як він має лікувально-профілактичне спрямування в період карантинних заходів в нашій країні, багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному фармакологічному ринку.
Description: It is concluded that given the technology for the manufacture of yogurt with a filler for baby food, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend advanced technology for use in the production of yogurt for baby food - immune syrup, as it has therapeutic preventive direction during quarantine measures in our country, rich in biologically valuable substances and is available on the domestic pharmacological market.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
metadata.dc.identifier.udc: 637.146
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_udosk_kyslom.pdf293,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.