Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна-
dc.contributor.authorAfanasieva, Oksana-
dc.date.accessioned2021-10-06T15:11:53Z-
dc.date.available2021-10-06T15:11:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationАфанасьєва О. В. Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / О. В. Афанасьєва; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6846-
dc.descriptionThat given the technology for the manufacture of this mixture - the company adheres to the relevant requirements for production, but the use of advanced technology of vegetable cream mixture with cocoa (whey protein microparticle) will give the company no need to use additional raw materials in milk processing, increase the range of low-fat products they have a bright taste with a delicate creamy consistency and as a result there will be an increase in consumer demand. With this technology there is an increased nutritional and biological value of products while reducing their caloric content by 2 times and giving them a functional focus.uk_UA
dc.description.abstractВраховуючи технологію по виготовлені цієї суміші – підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але використання удосконаленої технології рослинно-вершкової суміші з какао (мікропартикулят сироваткового білка) надасть підприємству відсутність необхідності використання додаткової сировини при переробці молока, збільшенню асортименту нежирних продуктів та надання їм яскравого смаку із ніжною вершковою консистенцією і в результаті чого буде зростання споживчого попиту. За даної технології спостерігається підвищена харчова і біологічна цінність продуктів при зменшенні їх калорійності в 2 рази і надання їм функціональної спрямованості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectрослинно-вершкова сумішuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectvegetable-cream mixtureuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology of vegetable-cream-cocoa mixture "Chocolate" in TM "Sladosvit" of Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.36uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf304,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.