Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6846
Title: Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Other Titles: Analysis and improvement of technology of vegetable-cream-cocoa mixture "Chocolate" in TM "Sladosvit" of Cherkasy region
Authors: Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
Afanasieva, Oksana
Keywords: молоко;технологія;технологічний процес;рослинно-вершкова суміш;сировина;вершки;milk;technology;technological process;vegetable-cream mixture;raw materials;cream
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Афанасьєва О. В. Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / О. В. Афанасьєва; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с.
Abstract: Враховуючи технологію по виготовлені цієї суміші – підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але використання удосконаленої технології рослинно-вершкової суміші з какао (мікропартикулят сироваткового білка) надасть підприємству відсутність необхідності використання додаткової сировини при переробці молока, збільшенню асортименту нежирних продуктів та надання їм яскравого смаку із ніжною вершковою консистенцією і в результаті чого буде зростання споживчого попиту. За даної технології спостерігається підвищена харчова і біологічна цінність продуктів при зменшенні їх калорійності в 2 рази і надання їм функціональної спрямованості.
Description: That given the technology for the manufacture of this mixture - the company adheres to the relevant requirements for production, but the use of advanced technology of vegetable cream mixture with cocoa (whey protein microparticle) will give the company no need to use additional raw materials in milk processing, increase the range of low-fat products they have a bright taste with a delicate creamy consistency and as a result there will be an increase in consumer demand. With this technology there is an increased nutritional and biological value of products while reducing their caloric content by 2 times and giving them a functional focus.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6846
metadata.dc.identifier.udc: 664.36
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_ta_udoskonal.pdf304,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.