Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6835
Назва: Стратегічні аспекти управління персоналом виробничих підприємств (на матеріалах ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»)
Інші назви: Personnel management strategic aspects of production enterprises (based on the materials of PJSC" Vinnytsia Confectionery Factory)"
Автори: Маренюк, Роман Михайлович
Marenyuk, Roman
Ключові слова: стратегія;strategy;персонал;personnel;стратегічний менеджмент;strategic management;ефективність;efficiency
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Маренюк Р.М. Стратегічні аспекти управління персоналом виробничих підприємств (на матеріалах ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика») / Р.М. Маренюк; керівник М.В. Вихор. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 107 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретико-методичні та практичні підходи до процесу управління персоналом у підприємствах кондитерської промисловості. Використано методи структурно-логічний і семантичний аналіз; структурного групування; ситуаційного аналізу; вертикального і горизонтального аналізу; експертних і бальних оцінок, середніх і відносних величин.
Опис: It has been investigated theoretical and methodological and practical approaches to the process of the personnel management in the confectionery industry. It has been used methods of structural-logical and semantic analysis; structural grouping; situational analysis; vertical and horizontal analysis; expert and scores, averages and relative values.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6835
УДК: 658.11
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
strategichni_aspekty.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.