Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКимберський, Антон Сергійович-
dc.contributor.authorKimbersky, Anton-
dc.date.accessioned2021-10-05T08:31:01Z-
dc.date.available2021-10-05T08:31:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКимберський А.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / А.С. Кимберський; керівник В.А. Биба. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834-
dc.descriptionThe multifacetedness and complexity of work to increase the competitiveness of food industry products requires the need to synthesize certain areas of economics, the use of advanced domestic and foreign experience, its implementation in the practice of Ukrainian enterprises. . The purpose of the master's qualification work is the theoretical and methodological substantiation and development of organizational and economic bases for increasing the competitiveness of Sarny Bakery LLC and its products.uk_UA
dc.description.abstractБагатоаспектність і складність завдань по підвищенню конкурентоспроможності товарів харчової промисловості обумовлює необхідність синтезувати окремі напрямки економічної науки, використання передового вітчизняного та зарубіжного досвіду, його впровадження в практику роботи українських підприємств. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне обґрунтування та розробка організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сарненський хлібозавод» та його продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectentrepreneurshipuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»uk_UA
dc.title.alternativeWays to increase the competitiveness of the company's products on the example of LLC "Sarny Bakery"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc658.11uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shlyaxy_pidvyshhennya.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.