Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кимберський, Антон Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kimbersky, Anton | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-05T08:31:01Z | - |
dc.date.available | 2021-10-05T08:31:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кимберський А.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / А.С. Кимберський; керівник В.А. Биба. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 99 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6834 | - |
dc.description | The multifacetedness and complexity of work to increase the competitiveness of food industry products requires the need to synthesize certain areas of economics, the use of advanced domestic and foreign experience, its implementation in the practice of Ukrainian enterprises. . The purpose of the master's qualification work is the theoretical and methodological substantiation and development of organizational and economic bases for increasing the competitiveness of Sarny Bakery LLC and its products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Багатоаспектність і складність завдань по підвищенню конкурентоспроможності товарів харчової промисловості обумовлює необхідність синтезувати окремі напрямки економічної науки, використання передового вітчизняного та зарубіжного досвіду, його впровадження в практику роботи українських підприємств. Метою магістерської кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне обґрунтування та розробка організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сарненський хлібозавод» та його продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | competition | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | entrepreneurship | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | products | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | competitive advantages | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства на прикладі ТОВ «Сарненський хлібозавод» | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways to increase the competitiveness of the company's products on the example of LLC "Sarny Bakery" | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 658.11 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shlyaxy_pidvyshhennya.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.