Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829
Назва: | Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд») |
Інші назви: | Management of operating activity of the commercial enterprise (based on materials of Silpo-Food LLC) |
Автори: | Демченко, Наталія Сергіївна Demchenko, Nataliia |
Ключові слова: | операційна діяльність;operating activity;операційна стратегія;operational strategy;система управління якістю;quality management system;торгівельна мережа;retail chain;комерційне підприємство;commercial enterprise |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Демченко Н.С. Менеджмент операційної діяльності комерційного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент / Н.С. Демченко, керівник Ю.С. Гринчук. - Біла Церква: БНАУ, 2020. - 133 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено теоретичні аспекти управління операційною діяльністю підприємства, її структуру, операційні стратегії та сутність управління системою якості організації. |
Опис: | The theoretical aspects of the operations management activities of the enterprise, its structure, operational strategies and the essence of the quality management system of the organization have been investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6829 |
УДК: | 658.11 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment_operacijnoyi.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.