Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827
Title: | Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць |
Other Titles: | The effect of a complex of amino acids and vitamin E on the laying of Japanese quails and egg weight |
Authors: | Ніщеменко, Микола Прокопович Nischemenko, Nicola Стовбецька, Людмила Степанівна Stovbetska, Luydmila |
Keywords: | перепели;амінокислоти;метіонін;лізин;треонін;несучість;маса яєць;quail;amino acids;methionine;lysine;threonine;laying;egg weight |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Ніщеменко М. П. Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць / М. П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька // Фізіологічний журнал .- 2014 .- Т. 60, № 3 (Додаток) .- С. 232-233. |
Abstract: | Проведені дослідження показали, що при згодовуванні перепілкам комбікорму з додаванням метіоніну, лізину, треоніну та вітаміну Е їх несучість підвищується, а маса яєць отриманих від птиці дослідної групи збільшується. |
Description: | Studies have shown that when feeding quail feed with the addition of methionine, lysine, threonine and vitamin E, their egg production increases, and the weight of eggs obtained from poultry in the experimental group increases. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827 |
ISSN: | 0201-8489 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.6.087.74: 636.6.034 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_kompleksu.pdf | 430,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.