Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827
Назва: Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць
Інші назви: The effect of a complex of amino acids and vitamin E on the laying of Japanese quails and egg weight
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Ключові слова: перепели;амінокислоти;метіонін;лізин;треонін;несучість;маса яєць;quail;amino acids;methionine;lysine;threonine;laying;egg weight
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Ніщеменко М. П. Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць / М. П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька // Фізіологічний журнал .- 2014 .- Т. 60, № 3 (Додаток) .- С. 232-233.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження показали, що при згодовуванні перепілкам комбікорму з додаванням метіоніну, лізину, треоніну та вітаміну Е їх несучість підвищується, а маса яєць отриманих від птиці дослідної групи збільшується.
Опис: Studies have shown that when feeding quail feed with the addition of methionine, lysine, threonine and vitamin E, their egg production increases, and the weight of eggs obtained from poultry in the experimental group increases.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827
ISSN: 0201-8489
УДК: 636.6.087.74: 636.6.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_kompleksu.pdf430,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.