Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827
Title: Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць
Other Titles: The effect of a complex of amino acids and vitamin E on the laying of Japanese quails and egg weight
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Keywords: перепели;амінокислоти;метіонін;лізин;треонін;несучість;маса яєць;quail;amino acids;methionine;lysine;threonine;laying;egg weight
Issue Date: 2014
Citation: Ніщеменко М. П. Вплив комплексу амінокислот і вітаміну Е на несучість японських перепілок та масу яєць / М. П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька // Фізіологічний журнал .- 2014 .- Т. 60, № 3 (Додаток) .- С. 232-233.
Abstract: Проведені дослідження показали, що при згодовуванні перепілкам комбікорму з додаванням метіоніну, лізину, треоніну та вітаміну Е їх несучість підвищується, а маса яєць отриманих від птиці дослідної групи збільшується.
Description: Studies have shown that when feeding quail feed with the addition of methionine, lysine, threonine and vitamin E, their egg production increases, and the weight of eggs obtained from poultry in the experimental group increases.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6827
ISSN: 0201-8489
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.087.74: 636.6.034
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_kompleksu.pdf430,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.