Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762
Назва: Управління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Інші назви: Enterprise profit management (based on materials of TOV «Silpo-Food»)
Автори: Базиль, Андрій Володимирович
Bazyl, Andriy
Ключові слова: прибуток, рентабельність, фінансовий стан, система управління прибутком, резерви, принципи управління, фінансова стійкість;profit, profitability, financial condition, profit management system, reserves, management principles, financial stability
Дата публікації: 16-гру-2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Базиль А.В. Управління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): Магістерська робота: (072 «Фінанси, банківська справа та страхування») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування; Наук. кер.: І.О. Герасименко, доцент – Біла Церква., 2019. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних аспектів управління прибутком підприємства, основних складових елементів системи управління прибутком, методичних підходів проведення аналізу фінансового стану та прибутковості підприємствата розробці практичних рекомендацій, спрямованих на удосконалення напрямів системи управління прибутком ТОВ «Сільпо-Фуд»
Опис: The qualification work is devoted to the study of theoretical aspects of enterprise profit management, the main components of the profit management system and methodological approaches to the analysis of financial condition and profitability of the enterprise and development of practical recommendations aimed at improving the profit management system TOV «Silpo-Food».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762
УДК: 658.155:339.17
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Базиль маг роб.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.