Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоханенко, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorKokhanenko, Victoria-
dc.date.accessioned2021-09-27T14:56:50Z-
dc.date.available2021-09-27T14:56:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКоханенко В.А. Облік і контроль в управлінні виробництвом продукції на м’ясопереробних підприємствах на прикладі м’ясопереробного підприємства Таращанського районного споживчого товариства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 071 - облік і оподаткування / В.А. Коханенко, І.В. Свиноус. - Біла Церква: БНАУ. 2020. - 155 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6754-
dc.descriptionIt has been studied that the meat processing industry has a number of inherent only its industry, organizational and technological features that significantly affect the formation of information flows on meat production and meat products. Despite the significant contribution to the study of accounting and control of production costs of these scientists, we consider it necessary to continue research in this area, taking into account the current features of meat processing enterprises, the competitive market enviromnent and changes in current legislation of Ukraine. Today, the following issues remain debatable: determining the nature of production costs and their classification; the influence of organizational and technological features of production and specialization of enterprises on the construction of accounting; documenting the formation of information on costs and output of meat processing enterprises.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено, що м’ясопереробна промисловість має низку притаманних лише її галузевих, організаційних і технологічних особливостей, які суттєво впливають на формування інформаційних потоків щодо виробництва м’яса та м’ясопродукції. Незважаючи на значний вклад у дослідження обліку і контролю виробничих витрат перелічених вчених-науковців, вважаємо за необхідне продовжити наукові дослідження цієї галузі з урахуванням сучасних особливостей виробництва продукції м’ясопереробними підприємствами, вимог конкурентного ринкового середовища та змін у чинному законодавстві України, На сьогодні дискусійними залишаються питання: визначення сутності виробничих витрат та їх класифікація; вплив організаційно- технологічних особливостей виробництва продукції та спеціалізації підприємств на побудову обліку; документального забезпечення формування інформації про витрати та вихід продукції підприємств м’ясопереробної промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ясопродукціяuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectсучасні особливості виробництва продукціїuk_UA
dc.subjectmodem features of productionuk_UA
dc.titleОблік і контроль в управлінні виробництвом продукції на м’ясопереробних підприємствах на прикладі м’ясопереробного підприємства Таращанського районного споживчого товаристваuk_UA
dc.title.alternativeAccounting and control in the management of production at meat processing enterprises on the example of the Meat Processing Enterprise of Tarashchansky District Consumer Societyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc657: 637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
oblik_i_kontrol.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.