Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6735
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковтун, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kovtun, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-24T08:34:15Z | - |
dc.date.available | 2021-09-24T08:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ковтун А.О. Стратегія інноваційного розвитку підприємства (на матеріалах споживчого товариства «Дніпровський хлібокомбінат»: кваліфікаційна робота магістра; спец. 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / А.О. Ковтун; керівник Л.М. Сатир. - Біла Церква: БНАУ, 2019. - 128 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6735 | - |
dc.description | The master's qualification work is devoted to the study of production and innovation activities of the enterprise. The basic principles of innovation management are studied. The strategic plan of development of the enterprise is developed and the economic estimation of realization of the offered actions is calculated. The author made an economic substantiation of the idea of an innovative product at the researched enterprise. | uk_UA |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідження виробничої та інноваційної діяльності підприємства. Досліджені основні принципи управління інноваційною діяльністю. Розроблений стратегічний план розвитку підприємства та розрахована економічна оцінка реалізації запропонованих заходів. Здійснено автором економічне обґрунтування ідеї інноваційного продукту на досліджуваному підприємстві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | strategy | uk_UA |
dc.subject | проект | uk_UA |
dc.subject | project | uk_UA |
dc.subject | план | uk_UA |
dc.subject | plan | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | rating | uk_UA |
dc.subject | інноваціна діяльність | uk_UA |
dc.subject | innovation activity | uk_UA |
dc.title | Стратегія інноваційного розвитку підприємства (на матеріалах споживчого товариства «Дніпровський хлібокомбінат» | uk_UA |
dc.title.alternative | Strategy of innovative development of the enterprise (on the materials of the consumer society "Dnieper bakery" | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 005.21:658.11 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
strategiya_innovacijnogo.pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.