Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Карпенчук, Богдан Віталійович
;
Karpenchuk, Bohdan
2022
Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської області
Нікольський, Артем Вікторович
;
Nikolskyi, Artem
2023
Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області
Дюба, Анна Валеріївна
;
Dyuba, Anna
2023
Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області
Кінщак, Олена Михайлівна
;
Kinshchak, Olena
2023
Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської області
Трофіменко, Роман Олександрович
;
Trofimenko, Roman
Перегляд
Автор
1
Dyuba, Anna
1
Karpenchuk, Bohdan
1
Kinshchak, Olena
1
Nikolskyi, Artem
1
Trofimenko, Roman
1
Дюба, Анна Валеріївна
1
Карпенчук, Богдан Віталійович
1
Кінщак, Олена Михайлівна
1
Нікольський, Артем Вікторович
1
Трофіменко, Роман Олександрович
.
далі >
Тема
5
technological equipment
2
economic efficiency
2
technochemical control
2
економічна ефективність
2
технохімічний контроль
2
типова рецептура
1
dairy product technology
1
dairy products
1
flour from lentils and quinoa seeds
1
ginger
.
далі >
за датою випуску
3
2023
1
2020
1
2022
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
5
Кваліфікаційні роботи