Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіКапиця, Станіслав Юрійович; Kapytsia, Stanislav
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської областіКуцаєнко, Віталій Валентинович; Kutsaіenko, Vitalіі
2023Удосконалення технології забою та первинної переробки худобиБєлов, Владислав В'ячеславович; Belov, Vladyslav
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Світлана» та його переробки у ТОВ «Літинський м’ясокомбінат» Вінницької областіМалькович, Олексій Миколайович; Malkovich, Oleksiy
2023Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ "Подолянка" Вінницької області та її переробки в ПП "СОБ"Ігнатко, Богдан Васильович; Ihnatko, Bohdan
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «ДФУ-АГРО» та її переробки в ТОВ «Барвінок Інвест»Лобко, Наталія Вікторівна; Lobko, Nataliia
2023Удосконалення технології виробництва та переробки свинини в умовах ГК «Нива Переяславщини» Київської областіЛугина, Богдана Михайлівна; Luhyna, Bohdana