Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»
Дячук, Марія Миколаївна
;
Dyachuk, Maria
2023
Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС»
Бачінський, Ігор Сергійович
;
Bachinsky, Igor
Перегляд
Автор
1
Bachinsky, Igor
1
Dyachuk, Maria
1
Frashko, Vladyslav
1
Бачінський, Ігор Сергійович
1
Дячук, Марія Миколаївна
1
Фрашко, Владислав Валерійович
Тема
3
mayonnaise
2
emulsifier
2
емульгатор
1
acidity regulator
1
citric acid
1
economic efficiency
1
equipment
1
mayonnaise sauce
1
oil
1
quality
.
далі >
за датою випуску
2
2023
1
2020
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Кваліфікаційні роботи