Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської областіКарпенчук, Богдан Віталійович; Karpenchuk, Bohdan
2022Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської областіНікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem
2023Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіДюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської областіКінщак, Олена Михайлівна; Kinshchak, Olena
2023Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської областіТрофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman
2024Організація виробництва варено-копчених ковбасАнтоненко, Руслана Володимирівна; Antonenko, Ruslana
2024Організація виробництва сухого знежиреного молокаАртюшок, Олена Сергіївна; Artyushok, Elena
2024Організація виробництва біфідопродуктівЗануда, Ярослав Віталійович; Zanuda, Yaroslav
2024Організація фаршевих консервівШалабай, Дарина Павлівна; Shalabai, Daryna
2024Організація виробництва розсільного сичужного сируХорошун, Давид Олексійович; Khoroshun, Davyd