Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Удосконалення технології морозиваМельник, Роман Володимирович; Melnik, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2023Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської областіФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Nataliya
2024Організація виробництва напівкопчених ковбасГончаренко, Назар Миколайович; Honcharenko, Nazar
2024Аналіз та організація технології виробництва курячих консервівДембіцький, Владислав Русланович; Dembitskyi, Vladyslav
2024Організація виробництва твердого сируГушленко, Олег Вікторович; Gushlenko, Oleh
2024Організація виробництва бубличних виробівЧерненко, Марія Олександрівна; Chernenko, Mariia
2024Організація виробництва пшеничного хлібаЯстреб, Олександр Володимирович; Yastreb, Oleksandr