Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»
Чернюк, Тетяна Вікторівна
;
Chernyuk, Tatyana
2024
Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Дембіцький, Владислав Русланович
;
Dembitskyi, Vladyslav
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Chernyuk, Tatyana
1
Dembitskyi, Vladyslav
1
Felonenko, Pavlo
1
Paraschuk, Anna
1
Savchenko, Yuliia
1
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
1
Дембіцький, Владислав Русланович
1
Паращук, Анна Олександрівна
1
Савченко, Юлія Іванівна
.
далі >
Тема
6
сировина
3
technological process
3
технологічний процес
2
quality control
2
recipe
2
контроль якості
2
рецепт
1
baby food
1
candied fruits
1
canned food
.
далі >
за датою випуску
3
2020
2
2023
1
2024
Тип матеріалу
6
Кваліфікаційні роботи