Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6434
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorВласенко, Володимир Максимович-
dc.contributor.authorVlasenko, Volodymyr-
dc.contributor.authorГолуб, О.Ю.-
dc.contributor.authorGolub, O.-
dc.date.accessioned2021-07-13T12:14:11Z-
dc.date.available2021-07-13T12:14:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗастосування експресного методу визначення безпечності м’ясної сировини за ветеринарно-санітарної оцінки / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, В.В. Власенко, О.Ю. Голуб // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип. 8(87). - С. 12-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6434-
dc.descriptionAs a result of the conducted researches is set that stability of indexes on determination of meat after the improved express method was 93,5 %. The improved method of determination of degree fall of microorganisms of beef and pork can be used for determination of content in the production laboratories of powers from processing of meat, in the state laboratories of veterinary medicine and in the laboratories of veterinary-sanytary estimation at the agroprodovolchemu market. As a result of this metod it is possible to get quantitative values at the estimation of quality of meat products. For this development Patent of Ukraine is got on an useful model № 60712 «Method of determination of content of degree fall of microorganisms of beef and pork».uk_UA
dc.description.abstractРозроблений експресний метод має достовірність у показниках 93,5 % та може застосовуватися для визначення ступеня обсімінення яловичини та свинини за визначення їх безпечності у виробничих лабораторіях потужностей із переробки м’яса, забійних підприємствах та підприємствах з реалізації та зберігання яловичини та свинини, у державних лабораторіях ветеринарної медицини та у лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчому ринку. Разработанный экспрессный метод имеет достоверность по показателям – 93,5 % и может использоваться для определения степени обсеменения говядины и свинины при определении их безопасности в производственных лабораториях предприятий по переработке мяса убойных животных и на предприятиях по реализации и сохранению говядины и свинины.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectекспресний методuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна оцінкаuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectэкспрессный методuk_UA
dc.subjectбезопасностьuk_UA
dc.subjectговядинаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санитарная оценкаuk_UA
dc.subjectexpress methoduk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectveterinary-sanitary estimationuk_UA
dc.titleЗастосування експресного методу визначення безпечності м’ясної сировини за ветеринарно-санітарної оцінкиuk_UA
dc.title.alternativeИспользование экспрессного метода определения безопасности мясного сырья при его ветеринарно-санитарной оценкеuk_UA
dc.title.alternativeApplication of the improved express method of determination safety of meat at their veterinary-sanitary estimationuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:613.281:612.3:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannja_ekspresnogo.pdf468,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.