Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6426
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2021-07-12T12:28:22Z-
dc.date.available2021-07-12T12:28:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБогатко Н.М. Ветеринарно-санітарна оцінка якості баранини і козлятини за застосування експресного методу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9(92). - С.16-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6426-
dc.descriptionAs a result of the conducted researches is set that stability of indexes on determination of meat after the improved express method was 99,0–99,4 %. The improved method of determination of intensity colour of mutton and goat’s can be used for determination of content in the production laboratories of powers from processing of meat, in the state laboratories of veterinary medicine and in the laboratories of veterinary-sanytary estimation at the agroprodovolchemu market. As a result of this metod it is possible to get quantitative values at the estimation of quality of meat products. For this development Patents of Ukraine is got on an useful model № 68084, 68083.uk_UA
dc.description.abstractРозроблений експресний метод має достовірність у показниках 99,0–99,4 % та може застосовуватися для визначення інтенсивності кольору баранини та козлятини за визначення їх якості у виробничих лабораторіях потужностей із переробки м’яса, забійних підприємствах та підприємствах з реалізації та зберігання м’ясної сировини, у державних лабораторіях ветеринарної медицини та у лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках. Разработанный экспрессный метод имеет достоверность по показателям – 99,0–99,4 % и может использоваться для определения интенсивности цвета баранины и козлятины при проверке их качества в производственных лабораториях предприятий по переработке мяса убойных животных и на предприятиях по реализации и сохранению говядины и свинины, в государственных лабораториях ветеринарной медицины и в лабораториях ветеринарно-санитарной экспертизы на агропродовольственных рынках.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectекспресний методuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна оцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбаранинаuk_UA
dc.subjectкозлятинаuk_UA
dc.subjectэкспрессный методuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санитарная оценкаuk_UA
dc.subjectexpress methoduk_UA
dc.subjectveterinary-sanitary estimationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmuttonuk_UA
dc.subjectgoat’s meatuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна оцінка якості баранини і козлятини за застосування експресного методуuk_UA
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная оценка качества баранины и козлятины при использовании экспрессного методаuk_UA
dc.title.alternativeVeterinary-sanitary estimation quality of the mutton and goat’s meat of the improved express method of determination safety of meat at theiruk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:613.281:612.3:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarna.pdf298,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.