Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6354
Назва: Вплив комплексу амінокислот та вітаміну е на продуктивність та морфологічний склад яєць перепілок японської породи
Інші назви: Influence of amino acid and vitamin e complex on productivity and morphological composition of Japanese quail eggs
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Ключові слова: перепілки;несучість;лізин;метіонін;треонін;вітамін Е;quail;egg laying;lysine;methionine;threonine;vitamin Е.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут тваринництва НААН
Бібліографічний опис: Ніщеменко М. П. Вплив комплексу амінокислот та вітаміну е на продуктивність та морфологічний склад яєць перепілок японської породи // М.П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька, О. А.Порошинська // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 239-243.
Короткий огляд (реферат): У статті приведені дані яєчної продуктивності перепілок японської породи за впливу різних рівнів комплексу амінокислот та вітаміну Е. Встановлено, що додавання до раціону метіоніну, лізину, треоніну та вітаміну Е, позитивно впливає на яєчну продуктив ність перепілок японської породи.
Опис: The article reflects the indicators of the productivity of the Japanese quail breed because of the influence of different levels of the complex of amino acids and the addition of vitamin E. It is established, that the addition to dietary methionine, lysine, threonine and vitamin E, a posi tive impact on egg productivity quail Japanese breed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6354
УДК: 636.6.087.74:637.4′6/′7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_kompleksu_aminok.pdf959,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.