Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6354
Title: Вплив комплексу амінокислот та вітаміну е на продуктивність та морфологічний склад яєць перепілок японської породи
Other Titles: Influence of amino acid and vitamin e complex on productivity and morphological composition of Japanese quail eggs
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Keywords: перепілки;несучість;лізин;метіонін;треонін;вітамін Е;quail;egg laying;lysine;methionine;threonine;vitamin Е.
Issue Date: 2013
Publisher: Інститут тваринництва НААН
Citation: Ніщеменко М. П. Вплив комплексу амінокислот та вітаміну е на продуктивність та морфологічний склад яєць перепілок японської породи // М.П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька, О. А.Порошинська // Птахівництво: міжвід. темат. наук. збірник . – Харків, 2013. – Вип. 69 .- С. 239-243.
Abstract: У статті приведені дані яєчної продуктивності перепілок японської породи за впливу різних рівнів комплексу амінокислот та вітаміну Е. Встановлено, що додавання до раціону метіоніну, лізину, треоніну та вітаміну Е, позитивно впливає на яєчну продуктив ність перепілок японської породи.
Description: The article reflects the indicators of the productivity of the Japanese quail breed because of the influence of different levels of the complex of amino acids and the addition of vitamin E. It is established, that the addition to dietary methionine, lysine, threonine and vitamin E, a posi tive impact on egg productivity quail Japanese breed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6354
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.087.74:637.4′6/′7
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_kompleksu_aminok.pdf959,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.