Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6240
Назва: Ефективність різних методів штучного вигодовування кошенят
Інші назви: The effectiveness of various methods of artificial feeding of kittens
Автори: Пічкур, Анастасія Олексіївна
Pichkur, Anastasiia
Плахотнюк, Ігор Миколайович
Plahotniuc, Ihor
Ключові слова: кішка;диспепсія;кошеня;суміш для вигодовування;молоко;жовток яйця;cat;dyspepsia;kitten;feeding mixture;milk;egg yolk
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Пічкур А.О. Ефективність різних методів штучного вигодовування кошенят / А.О. Пічкур, І.М. Плахотнюк // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.146-148.
Короткий огляд (реферат): Використання молока, цукру і вареного рису у молочній суміші для вигодовування кошенят виявилося більш ефективним. Так, у цій групі тварин спостерігалося збільшення на 1,5 і 0,2 ⁰С температури тіла, на 4,6 і 175,4 г маси тіла, на 9,9 і 72,8 г кількості спожитого корму відповідно до сьомої й тридцятої доби досліду та зменшення на 33,3 % кількості тварин з диспепсією.
Опис: The use of milk, sugar and boiled rice in milk formula for feeding kittens was more effective. Thus, in this group of animals there was an increase of 1.5 and 0.2 ⁰C body temperature, by 4.6 and 175.4 g of body weight, 9.9 and 72.8 g of feed intake, respectively, on the seventh and thirtieth days of the experiment and reduction by 33.3% of the number of animals with dyspepsia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6240
УДК: 636.084/.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
efektyvnist'_riznyh.pdf273,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.