Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінська, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorLozinska, Tetiana Pavlivna-
dc.date.accessioned2021-04-13T11:53:15Z-
dc.date.available2021-04-13T11:53:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛозінська Т. П. Формування елементів продуктивності нових сортів пшениці м’якої ярої в умовах Лісостепу / Т. П. Лозінська // Агробіологія. - 2013. - Вип. 10. - С. 22-25uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5978-
dc.descriptionThe analysis of formation of elements of efficiency at new grades of wheat soft summer is carried out. Certain indicators of efficiency behind reproductive signs. High rates of amount of grains, quantities of cones and weight of grain are found in Leguan, weight of 1000 grains at a Aghur. The smallest variability behind amount of grains Arank grade, quantity of cones – Aghur, the mass of grains and weighing 1000 grains – Aranka and Krasa Polissya possesses. It is established that weather conditions have considerable influence on formation of elements of structure of a crop of spring bread wheat. The obtained data will help to make reasonably scientifically the program of crossings, to predict identification hozyaystvenno valuable signs that will allow to reduce terms of creation of new highly productive grades.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз формування елементів продуктивності у нових сортів пшениці м’якої ярої. Визначені показники продуктивності за репродуктивними ознаками. Виявлено високі показники кількості зерен, кількості колосків та маси зерна у сорту Легуан, маси 1000 зерен у сорту Ажур. Отримані дані допоможуть науково обґрунтовано скласти програму схрещувань, прогнозувати виявлення господарськи цінних ознак, що дозволить скоротити строки створення нових високопродуктивних сортів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseries10;-
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка яраuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectspring bread wheatuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.titleФормування елементів продуктивності нових сортів пшениці м’якої ярої в умовах Лісостепуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the elements the productivity of new varieties of spring bread wheat in Forest steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.11 «321» :631.526.3 (477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya produktivnosti.pdf214,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.