Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лозінська, Тетяна Павлівна | - |
dc.contributor.author | Lozinska, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T14:53:53Z | - |
dc.date.available | 2021-04-02T14:53:53Z | - |
dc.date.issued | 2016-04-21 | - |
dc.identifier.citation | Лозінська Т.П. Порівняння сортів пшениці ярої за господарсько-цінними ознаками в умовах дослідного поля Білоцерківського НАУ // Мат. IV міжнар. наук. пр. конф. молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур», - 21.04.16 р. с. Центральне. – 2016. – С. 72-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5958 | - |
dc.description | The estimation on economically valuable signs of grades of spring wheat is shown. | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано оцінку за господарсько цінними ознаками сортів пшениці ярої. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київ: УІЕСР, МІП імені В. М. Ремесла | uk_UA |
dc.subject | пшениця яра | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | ознаки продуктивності | uk_UA |
dc.subject | spring wheat | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | signs of productivity | uk_UA |
dc.title | Порівняння сортів пшениці ярої за господарсько-цінними ознаками в умовах дослідного поля Білоцерківського НАУ | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparison of spring wheat varieties by economically valuable traits in the experimental field of Bila Tserkva NAU | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.11. «321»:378.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
porivnyannya sortiv.pdf | 94,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.