Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorRuban, Serhii-
dc.contributor.authorДаншин, Віктор Олександрович-
dc.contributor.authorDanshyn, Viktor-
dc.contributor.authorЛитвиненко, Тамара Валентинівна-
dc.contributor.authorLytvynenko, Tamara-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorsch, Oleksandr-
dc.contributor.authorМітіогло, Mitiohlo-
dc.contributor.authorІлля Дмитрович, Illa-
dc.contributor.authorЯкубець, Тарас Васильович-
dc.contributor.authorYakubets, Taras-
dc.contributor.authorМатвєєв, Михайло Андрійович-
dc.contributor.authorMatveev, Mykhailo-
dc.date.accessioned2021-03-18T18:30:23Z-
dc.date.available2021-03-18T18:30:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСучасні методи селекції у тваринництві: навчальний посібник з методів аналізу даних / С. Ю. Рубан, В. О. Даншин, Т. В. Литвиненко та ін.- Київ, 2020 .- 212 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5912-
dc.descriptionThe textbook is written in accordance with the program in the discipline "Modern methods of animal breeding" for students of educational degree "Master", as well as for students of educational degree "Bachelor" in specialty 204 - "Technology of production and processing of livestock products." Basic approaches to assessing the variability of breeding traits, the relationship between them and their inheritance, which allows to perform standard procedures for predicting genetic progress, building economic breeding indices and assessing breeding value in farm populations. Designed for students, graduate students, zootechnicis, breeders, technologists for the production of livestock products.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник написано відповідно до програми з дисципліни «Сучасні методи селекції тварин» для студентів освітнього ступеня «Магістр», а також для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю підготовки 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Викладено базові підходи оцінки мінливості селекційних ознак, зв’язку між ними та їх успадковування, що дає змогу виконувати стандартні процедури щодо прогнозування генетичного прогресу, побудови економічних селекційних індексів та здійснення оцінки племінної цінності в популяціях сільськогосподарських тварин. Розраховано на студентів, аспірантів, зоотехніків-селекціонерів, технологів з виробництва продукції тваринництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіПuk_UA
dc.subjectселекція тваринuk_UA
dc.subjectкореляціяuk_UA
dc.subjectдисперсійний аналізuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт успадкованостіuk_UA
dc.subjectселекційні ознакиuk_UA
dc.subjectanimal selectionuk_UA
dc.subjectcorrelationuk_UA
dc.subjectanalysis of varianceuk_UA
dc.subjectcoefficient of heredityuk_UA
dc.subjectselection traitsuk_UA
dc.titleСучасні методи селекції у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeModern methods of selection in animal husbandryuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636.082.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_metody_selekts.pdf2,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.