Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5902
Назва: Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської області
Інші назви: Safety and quality of sour milk cheese from different producers in Kyiv region
Автори: Викиданець, Оксана Олексіївна
Vykydanets, Oksana
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Ключові слова: сири кисломолочні;харчовий продукт;виробник;безпека;якість;продукція;Національний стандарт;нормативно-правовий акт;sour milk cheeses;foodstuff;producer;security;quality;product;National standard;legal act
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Викиданець О.О. Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської області / О.О. Викиданець, В.П. Лясота // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів: " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.6-8.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення ветеринарносанітарної оцінки сирів кисломолочних різних молокопереробних підприємств Київщини, в тому числі з визначенням його фальсифікації, згідно з діючими Національними стандартами та нормативно-правовими актами України. Запропоновані нові достовірні, експресні, зручні способи для визначення фальсифікації сирів кисломолочних крохмалем мікроскопічним методом та гідрокарбонатом натрію із застосуванням бромтимолового синього масової концентрації 0,04 %. Рекомендуються до використання методичні вказівки «Санітарно-гігієнічна оцінка сиру кисломолочного (експрес методи визначення фальсифікації молочного продукту)».
Опис: Scientifically substantiated and experimentally proved the expediency of constant veterinary assessment of cheeses of sour milk of various milk processing enterprises of Kyiv region, including determination of its falsification, in accordance with current National standards and regulations acts of Ukraine. New reliable, express, convenient methods for determination of falsification of cheeses are offered fermented milk starch by microscopic method and sodium bicarbonate using bromothymol blue mass concentration of 0.04%. Methodical instructions are recommended for use "Sanitary and hygienic assessment of sour milk cheese (express methods for determining the adulteration of dairy product) ”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5902
УДК: 619:614.31:637.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpeka_ta_jakist'_syru.pdf262,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.