Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5673
Назва: | Обгрунтування засобів стимулювання збуту на агропродовольчому ринку |
Інші назви: | Substantiation of means of sales promotion in the agri-food market |
Автори: | Артімонова, Ірина Вікторівна Artimonova, Irina |
Ключові слова: | агропродовольчий ринок, маркетингова діяльність, макроекономіка;agri-food market, marketing activities, macroeconomics |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Запоріжжя: ГО «СІЕУ» |
Бібліографічний опис: | Артімонова І.В. Обгрунтування засобів стимулювання збуту на агропродовольчому ринку // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції – (м. Запоріжжя, 22-23 вересня 2017 року) / Східноукраїнський інститут економіки та управління. – Запоріжжя: ГО «СІЕУ», 2017. – с. 14-18. |
Короткий огляд (реферат): | Найважливішою передумовою ефективного функціонування підприємств на агропродовольчому ринку є забезпечення стійких довгострокових конкурентних переваг в сфері збуту і впровадження їх у практичну діяльність найефективнішим способом. Сьогодні агропродовольчий ринок становить складну багатофакторну динамічну систему, яка вимагає постійного удосконалення процесу просування продукції на ньому через застосування дієвих методів стимулювання збуту. |
Опис: | The most important prerequisite for the effective functioning of enterprises in the agri-food market is to ensure sustainable long-term competitive advantages in the field of sales and their implementation in practice in the most effective way. Today, the agri-food market is a complex multifactorial dynamic system that requires continuous improvement of the process of product promotion through the use of effective methods of sales promotion. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5673 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
siee.zaporojie.ua.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.