Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5633
Назва: | Порівняльна оцінка середньостиглих сортів картоплі за стійкістю до хвороб та урожайністю в умовах ННДЦ Білоцерківського НАУ |
Інші назви: | Comparative evaluation of medium-ripe potato varieties in terms of disease resistance and yield in the conditions of NNDC Bila Tserkva NAU |
Автори: | Остренко, Михайло Володимирович Ostrenko, Mykhailo Панченко, Тарас Валентинович Panchenko, Taras |
Ключові слова: | картопля;альтернаріоз;середньостиглі сорти;зморшкувата мозаїка;фітофтороз;урожайність;potato;Alternaria;serednʹostyhli sorty;wrinkled mosaic;late blight;crop capacity |
Дата публікації: | 6-чер-2014 |
Видавництво: | Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого, державна наукова установа |
Бібліографічний опис: | Остренко М. Порівняльна оцінка середньостиглих сортів картоплі за стійкістю до хвороб та урожайністю в умовах ННДЦ Білоцерківського НАУ / М. Остренко, Т. Панченко //Техніко-технологічні аспекти розвитку та випробування нової техніки і технологій для сільського господарства України. – 2014. – №. 18 (2). – С. 244-248. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено порівняльне оцінювання середньостиглих сортів картоплі за стійкістю до вірусних та грибкових хвороб та урожайністю в умовах ННДЦ Білоцерківського НАУ. Виявлено вплив років вирощування на величину урожайності та ураження хворобами. |
Опис: | A comparative assessment of middle potato varieties for resistance to viral and fungal diseases and yield. The influence of years of cultivation on yield and size of lesions of disease. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5633 |
УДК: | 635.21:632.33/.4(477.41) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порівняльна оцінка.pdf | 258,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.