Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5379
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грабовська, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Grabovska, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Лавров, Віталій Васильович | - |
dc.contributor.author | Lavrov, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T16:25:06Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T16:25:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Система принципів і методів екологічного оцінювання та напрямів еколого-економічного забезпечення органічного виробництва сільськогосподарської продукції: методичні рекомендації / Автори розробки Т.О.Грабовська, В.В.Лавров .-Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5379 | - |
dc.description | The cultivation of agricultural crops from the main groups (soybeans, winter wheat, buckwheat) was studied. Scientific and methodological bases of organic crop production, its biotic, abiotic and economic risks, problems of uncertainty of advantages and risks of organic agricultural production and directions of their elucidation are offered. The system of principles and methods of ecological evaluation of efficiency of organic agricultural production is substantiated. The directions of its ecological and economic providing are determined taking into account the socio-economic and ecological conditions of a certain country, region or district. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджували вирощування сільськогосподарських культур основних груп (сої, пшениці озимої, гречки). Запропоновано науково-методичні основи виробництва органічної продукції рослинництва, його біотичні, абіотичні та економічні ризики, проблеми невизначеності переваг і ризиків органічного агровиробництва та напрями їх з’ясування. Обґрунтовано систему принципів та методів екологічного оцінювання ефективності органічного виробництва сільськогосподарської продукції. Визначено напрями еколого-економічного його забезпечення з урахуванням соціально-економічних та екологічних умов певної країни, регіону чи району. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | органічна продукція | uk_UA |
dc.subject | органічне виробництво | uk_UA |
dc.subject | збалансоване природокористування | uk_UA |
dc.subject | агроекосистема | uk_UA |
dc.subject | organic products | uk_UA |
dc.subject | organic production | uk_UA |
dc.subject | balancing the nature of the landscape | uk_UA |
dc.subject | agroecosystem | uk_UA |
dc.title | Система принципів і методів екологічного оцінювання та напрямів еколого-економічного забезпечення органічного виробництва сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | System of principles and methods of ecological assessment and directions of ecological and economic support of organic agricultural production | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.9:502.33:389.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Systema_pryntsypiv.pdf | 348,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.