Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5251
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.date.accessioned2020-11-11T14:52:24Z-
dc.date.available2020-11-11T14:52:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТитарьова О.М. Вплив згодовування сухого бурякового жому у складі комбікорму вміст кадмію у продуктах забою кролів / О.М.Титарьова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 8-9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5251-
dc.descriptionDuring the experiment, it was found that the introduction of compound feed for rabbits dry beet pulp helps to reduce the accumulation of cadmium in slaughter products.uk_UA
dc.description.abstractУ ході експерименту було встановлено, що уведення до складу комбікорму кролів сухого бурякового жому сприяє зменшенню рівня накопичення Кадмію в продуктах забою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectКадмійuk_UA
dc.subjectсухий буряковий жомuk_UA
dc.subjectпродукти забоюuk_UA
dc.subjectrabbitsuk_UA
dc.subjectCadmiumuk_UA
dc.subjectdry beet pulpuk_UA
dc.subjectslaughter productsuk_UA
dc.titleВплив згодовування сухого бурякового жому у складі комбікорму вміст кадмію у продуктах забою кролівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of feeding of dry beet pulp as a part of compound feed on the content of cadmium in products of slaughter of rabbitsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.92.087.23:546.48/637.5:546.48uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_zghodovuvannia.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.