Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/524
Назва: Оцінка та відбір молочної худоби за відтворною здатністю
Інші назви: Estimation and selection of suckling cattle on reproductive ability
Автори: Титаренко, Ірина Василівна
Tytarenko, Iryna
Даниленко, Валентина Петрівна
Danylenko, Valentina
Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Старостенко, Ірина Сергіївна
Starostenko, Iryna
Ключові слова: молочна худоба;сервіс-період;сухостійний період;міжотельний період;suckling cattle;service-period;sukhostoynyy period;interhotel period;молочный скот;сервис-период;сухостойный период;межотельный период
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Короткий огляд (реферат): Відтворні якості великої рогатої худоби є важливою господарською ознакою, яка обумовлює збільшення поголів’я тварин і підвищення їх племінної цінності. Робота присвячена оцінюванню корів молочних порід за показниками відтворної здатності. Reproductive qualities of cattle are an important economic sign which obuslavlivaet increase of population of zoons and increase of their pedigree value. Work is devoted the estimation of cows of sucklings breeds on the indexes of reproductive ability. Воспроизводительные качества крупного рогатого скота являются важным хозяйственным признаком, который обуславливает увеличение поголовья животных и повышение их племенной ценности. Работа посвящена оценке коров молочных пород по показателям воспроизводительной способности.
Опис: Оцінка та відбір молочної худоби за відтворною здатністю/І.В. Титаренко, В.П. Даниленко, М.В. Буштрук, І.С. Старостенко//Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2014. – Вип. 2 (112). – С.21–25
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/524
ISSN: 2310-9289
УДК: УДК 636.22/28.082
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_ta_vidbi.pdf305,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.