Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216
Назва: Вермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тварин
Інші назви: Vermiculture as a source of complete protein for balancing animal feed rations
Автори: Онищенко, Любов Степанівна
Onyshchenko, Liubov
Ключові слова: Вермікультивування;кормовий білок;каліфорнійський черв'як;фосфоліпіди;ейкозанова кислота;біогумус;Vermiculture;feed protein;California worm;phospholipids;eicosanoic acid;compost
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Бібліографічний опис: Онищенко Л.С. Вермікультивування як джерело повноцінного білка для збалансуваня кормових раціонів тварин / Л.С.Онищенко // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 228-229.
Короткий огляд (реферат): Використання новітніх досягнень біології у створенні і розширенні кормової бази для худоби, птиці і ставкової риби, в підвищенні їх продуктивності пов'язується, насамперед, зі збільшенням ресурсів повноцінного тваринного білка, необхідного для збалансування харчових раціонів.
Опис: The use of the latest advances in biology in the creation and expansion of fodder base for livestock, poultry and pond fish, in increasing their productivity is associated primarily with increasing the resources of complete animal protein needed to balance diets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5216
УДК: 606:636.085.13
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vermykultyvuvannia.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.